Evenement

20 januari

Consultatiebijeenkomst congres 9 februari

Tijd:

Locatie: , Online

Directeur – bestuurders zijn van harte uitgenodigd voor de digitale consultatiebijeenkomsten ter voorbereiding op het congres donderdag 9 februari. Het congres is altijd een belangrijk moment om gezamenlijk actuele thema’s te bespreken en besluiten te nemen. Voor dit congres staan er twee belangrijken onderwerpen op de agenda die nog volop in ontwikkeling zijn.

Welke onderwerpen bespreken we met u? 
Op de consultatiebijeenkomsten bespreken we de volgende onderwerpen: 

  • Woonakkoord.Onze ambitie is dat we op het congres stemmen over een Woonakkoord, waar een groot aantal partijen hun handtekening onder zet.
  • Update Vestia. Op het congres hopen we een belangrijke stap te zetten om tot een structurele oplossing voor Vestia te komen.


Wilt u vooraf meepraten over de beide onderwerpen en uitgebreider de gelegenheid hebben om hier vragen over te stellen? U kunt zich aanmelden voor de consultatiebijeenkomst op dinsdag 19 januari via de groene aanmeldknop. Omdat we de bijeenkomsten interactief willen houden is het aantal plaatsen per bijeenkomst beperkt. Meld u daarom snel aan. Aanmelden is mogelijk tot 18 januari.

De bijeenkomsten organiseren we via Microsoft Teams. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u kort voor de bijeenkomst van ons een vergaderverzoek met de link naar de vergadering.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Ledenbijeenkomst
Startdatum 20-01-2021 12:30 uur
Einddatum 20-01-2021 14:15 uur
Locatie , Online
Kosten
Organisatie

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden