Evenement

11 november

Kennissessie ‘Europese stimuleringsfondsen benutten’

Tijd:

Locatie: Online, eigen werkplek

Groene Huisvesters nodigen je uit deel te nemen aan een digitale sessie ‘Europese stimuleringsfondsen benutten’. De Europese Unie stelt subsidies en leningen beschikbaar voor het verduurzamen van de sociale huurwoningvoorraad.

Robin van Leijen, namens Aedes lobbyist in Brussel is goed ingevoerd en deelt graag de mogelijkheden. Aedes biedt bovendien de mogelijkheid aan tot ondersteuning. Groene Huisvesters maken gebruik van EU-regelingen en zij delen graag de kennis. Universiteiten en Hogescholen hebben ervaring om in samenwerking met corporaties EU-projecten op te zetten en gaan in op concrete voorbeelden.

De digitale werksessie is praktisch en gericht op kennisoverdracht op de regelingen die er zijn en hoe deze te verzilveren.

Meer informatie:

Aantal deelnemers: max. 40 deelnemers

Aanmelden kan tot 5 november 2020.                

Meer info: Groene Huisvesters, mboerbooms@zeelandnet.nl, 0651225442.

Excursies en sessies

Op thema’s delen corporatie die deelnemen aan Groene Huisvesters ervaring en kennis met andere corporaties om de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad te versnellen. De opgehaalde knelpunten en bevindingen worden geagendeerd op de bestuurlijke tafel in het overleg met Aedes, de Woonbond, VNG en het ministerie van BZK. De agenda en nieuws staan op www.groenehuisvesters.nl.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Netwerkbijeenkomst
Startdatum 11-11-2020 13:00 uur
Einddatum 11-11-2020 14:00 uur
Locatie Online, eigen werkplek
Kosten Gratis dankzij een bijdrage van RVO.nl, Aedes en Groene Huisvesters
Organisatie

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden