Evenement

26 oktober

Webinar Financiering gemeenschappelijke ruimte

Tijd:

Locatie: online, eigen werkplek

Uit de inventarisatie van de Taskforce Wonen en Zorg in de zomer van 2020 komt de financiering  van de gemeenschappelijke ruimte in woonzorgprojecten als een van de knelpunten naar voren. In dit webinar komen voorbeelden aan bod waar het is gelukt om de gemeenschappelijke ruimte te realiseren in woonzorgprojecten.

De direct betrokkenen vertellen hoe het lukt om ruimte, ontmoeting en activiteiten te organiseren, een belangrijke voorwaarde voor het langer thuis wonen van ouderen. Het webinar biedt inzicht in hoe het gelukt is maar gaat ook in op wat lastig blijft. 

Samen met de deelnemers gaan de sprekers in gesprek over knelpunten bij het realiseren van gemeenschappelijke voorzieningen. Zijn de oplossingen uit de gepresenteerde voorbeelden schaalbaar? En duurzaam te financieren?

De input uit dit webinar neemt de Taskforce Wonen en Zorg mee naar de werksessie die zij een week later over dit onderwerp organiseert. Dit webinar is het eerste deel van een reeks over woonzorgvraagstukken in de praktijk. 

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Webinar
Startdatum 26-10-2020 14:30 uur
Einddatum 26-10-2020 16:00 uur
Locatie online, eigen werkplek
Kosten Gratis
Organisatie

Nestas in samenwerking met de Taskforce Wonen en Zorg, in opdracht van de ministeries VWS en BZK, Aedes, ActiZ en de VNG.

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden