Evenement

24 september

Tweedaagse van het Netwerk Vrouwen en Leiderschap ~ Vitaliteit: voel je levenskracht

Tijd:

Locatie: Kasteel Kerckebosch, Zeist

Tweedaagse bijeenkomst van het Netwerk Vrouwen en Leiderschap over persoonlijk leiderschap, veerkracht en energie. We starten donderdagmiddag met een gevarieerd programma. Er is voldoende tijd voor zowel verdieping en reflectie als een goed gesprek. Alles staat in het teken van vitaliteit. Wat is dat nu eigenlijk precies? En hoe krijg je je organisatie vitaal? We dagen je uit om te voelen en ervaren hoe het met je persoonlijk leiderschap, veerkracht en levenskracht is gesteld. Hoe vitaal ben je op dit moment? En wat kun je zelf doen om je nog vitaler te gaan voelen? We hopen dat het programma je mag raken, je nieuwe inzichten geeft en je er energie van krijgt zodat je vrijdagmiddag vol inspiratie naar huis gaat. We zijn te gast bij het 120 jaar oude Kasteel Kerckebosch in Zeist. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Een heerlijke plek om samen - op 1,5 meter afstand van elkaar - aan de slag te gaan en elkaar beter te leren kennen. We kunnen in totaal 36 netwerkleden verwelkomen. Wil je ook blijven overnachten? Dat kan. Wees er snel bij, want er zijn dertig priv├ękamers beschikbaar. Lees meer over het programma onder de knop Aanmelden.

Voor wie

De tweedaagse bijeenkomst is toegankelijk voor leden van het Aedes-netwerk Vrouwen & Leiderschap.

PE-punten

De lezingen en workshop zijn aangemerkt als Permanente Educatie (PE) activiteit. Bestuurders ontvangen 8,5 PE-punten voor het bijwonen van de gehele tweedaagse.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Netwerkbijeenkomst
Startdatum 24-09-2020 11:30 uur
Einddatum 25-09-2020 13:00 uur
Locatie Kasteel Kerckebosch, Zeist
Kosten De kosten voor deelname aan deze tweedaagse bedragen 120 euro per persoon. Dit is inclusief verblijfskosten en deelname aan de workshops. Indien je geen gebruik wilt maken van de overnachting met ontbijt zijn de kosten 80 euro. Voor een annulering binnen twee weken voorafgaand aan de tweedaagse en bij no-show brengen we 60 euro in rekening
Organisatie

De tweedaagse bijeenkomst is toegankelijk voor leden van het Aedes-netwerk Vrouwen & Leiderschap.

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden