Evenement

1 juli

Kennissessie ‘Koken op inductie’

Tijd:

Locatie: Speelhuislaan 171, Electron, Breda

Groene Huisvesters nodigen je uit deel te nemen aan een sessie ‘Koken op inductie’. 

Steeds meer wijken worden aangesloten op een warmtenet of een andere duurzame warmtebron. De overstap naar aardgasvrij, betekent voor bewoners afscheid nemen van koken op gas en overstappen naar koken op inductie. In Brabant hebben de Brabantse corporaties wiens woningen al aangesloten waren op een bestaande warmtenet, bewoners begeleidt naar koken op inductie.

Wat kun je verwachten?

Wij gaan beleven wat de cursus ‘Koken op inductie’ hierin betekende door dit zelf in praktijk te brengen. Hoe werkten de corporaties samen met bewoners, wat zijn tips en tricks en wat kan je hiervan leren in jouw praktijk en voor jouw corporatie. Ook de techniek, de kosten, de verschillende mogelijke momenten en de samenwerking met het netwerkbedrijf komen aan bod.

Ben je ook bezig om samen met bewoners de overstap naar een aardgasvrije wijk te maken? Mis dan deze sessie niet en kom koken op inductie!

Meer informatie :

Aantal deelnemers: max. 40

Aanmelden ‘Koken op inductie’ kan tot: nader te bepalen. 

Meer info: Groene Huisvesters, mboerbooms@zeelandnet.nl, 0651225442.

Excursies en sessies

Op thema’s delen corporatie die deelnemen aan Groene Huisvesters ervaring en kennis met andere corporaties om de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad te versnellen. De opgehaalde knelpunten en bevindingen worden geagendeerd op de bestuurlijke tafel in het overleg met Aedes, de Woonbond, VNG en het ministerie van BZK. De agenda en nieuws staan op www.groenehuisvesters.nl.

 

 

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Netwerkbijeenkomst
Startdatum 01-07-2020 13:00 uur
Einddatum 01-07-2020 16:00 uur
Locatie Speelhuislaan 171, Electron, Breda
Kosten Gratis dankzij een bijdrage van RVO.nl, Aedes en Groene Huisvesters
Organisatie

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden