Evenement

22 april

Excursie ‘Duurzame mobiliteit en de CO2 footprint’

Tijd:

Locatie: Kon. Wilhelminalaan 9, Mitros, Utrecht

De Groene Huisvesters nodigen je uit deel te nemen aan de excursie ‘Duurzame mobiliteit en de CO2 footprint’.

Huurders waarderen het dat corporaties het goede voorbeeld geven als het gaat om duurzaamheid. Naast het CO2 neutraal maken van het vastgoed staan corporaties voor de uitdaging om dagelijks CO2 neutraal te handelen. Het blijkt dat vervoer de grootste slurper is die het grootste aandeel in de CO2 footprint heeft. Duurzame mobiliteit biedt mooie kansen.

Wat kun je verwachten?

Stimular geeft inzicht in de benchmark 2019, waaraan 14 corporaties deelnamen. Deelnemers ontvangen het Inspiratieboekje duurzame mobiliteit voor corporaties. Onder begeleiding van auteur Green Mobility partner gaan we aan de slag met concrete acties om de kansen bij corporaties te verzilveren. Eigen Haard gaat in op haar programma ‘Ik kies en reis bewust’. Mitros deelt de ervaring met het elektrische bedrijfsbusje voor de vakman.

Is jouw corporatie bezig met een meer duurzame bedrijfsvoering en mobiliteit, mis dan deze excursie niet. Goed voorbeeld doet niet alleen goed volgen maar een duurzame bedrijfsvoering stelt elke corporatie medewerker in staat zelf een duurzaam leider te worden.

Meer informatie:

Aantal deelnemers: max. 60 deelnemers                      

Meer info: Groene Huisvesters, mboerbooms@zeelandnet.nl, 0651225442.

Aanmelden kan tot 15 april.

Excursies en sessies

Op thema’s delen deelnemende corporaties ervaringen en kennis met andere corporaties om de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad te bewerkstelligen en samen te versnellen. De opgehaalde knelpunten en bevindingen worden geagendeerd op de bestuurlijke tafel van Groene Huisvesters in het overleg met Aedes, de Woonbond, VNG en het ministerie van BZK. De agenda en het nieuws over de sessies zijn te vinden op www.groenehuisvesters.nl

 

 

 

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Netwerkbijeenkomst
Startdatum 22-04-2020 13:00 uur
Einddatum 22-04-2020 16:00 uur
Locatie Kon. Wilhelminalaan 9, Mitros, Utrecht
Kosten Gratis dankzij een bijdrage van RVO.nl, Aedes en Groene Huisvesters
Organisatie

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden