Evenement

5 maart

Benchlearning Amsterdam

Tijd:

Locatie: Nog te bepalen, Amsterdam

Maximaal tien corporaties bespreken de resultaten van de Aedes-benchmark onder leiding van een expert. Centraal hierbij staat het verhaal achter de cijfers. Zo kunnen corporaties leren van collega-corporaties. Dit levert handvatten op voor verbetering.

In Amsterdam staan op 5 maart 2020 twee sessies op het programma. U kunt zich voor allebei aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en is voorbehouden aan leden van Aedes.

Benchlearning en de relatie met de spendanalyse (ochtend)

Met professioneel inkopen kunnen woningcorporaties hun prestaties verbeteren op verschillende prestatievelden van de benchmark. Maar hoe heeft u hier invloed op? Door bij de basis te beginnen en een spendanalyse te maken. Deze sessie start met de resultaten van de Aedes-benchmark. Vervolgens bepaalt u aan de hand van een vooraf ingevulde inkoopscan de volwassenheid van uw corporatie op gebied van inkoop. Aan de orde hierbij komt: hoe komt een woningcorporatie in beweging vanuit de spendanalyse én inkoopbenchmark?

Planmatig onderhoud: resultaatgericht samenwerken met ketenpartners (middag)

Een van de manieren om planmatig onderhoud in te richten is met behulp van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Bij RGS werkt een corporatie op een zakelijke manier samen met opdrachtnemers. Efficiënte bedrijfsprocessen en continu verbeteren staan centraal. Aan de hand van de resultaten van de benchmark komt tijdens de benchlearningsessie aan bod wat RGS u te bieden heeft. Hierbij worden praktijkervaringen van corporaties en professionals van de leercirkel RGS betrokken. 

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Ledenbijeenkomst
Startdatum 05-03-2020 09:30 uur
Einddatum 05-03-2020 16:30 uur
Locatie Nog te bepalen, Amsterdam
Kosten Gratis voor Aedes-leden
Organisatie

Aedes

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden