Evenement

12 december

Jong Aedes over woonruimteverdeling en big data

Tijd:

Locatie: De Alliantie, Hilversum

Maakt jouw corporatie al gebruik van Big Data? Big data speelt een steeds grotere rol voor Woningcorporaties. Maar wat levert big data eigenlijk op, en wat hebben we aan voorspelmodellen op basis van machine learning? En hoe zijn woningzoekenden hiermee geholpen?

Op 12 december organiseert Jong Aedes een activiteit over Woonruimteverdeling en Big Data

Medewerkers van het BICC van Woningnet nemen je mee in de huidige en toekomstige mogelijkheden. Specifiek zal ingegaan worden op Intellimatch, een voorspelmodel voor verhuisketens. Hoe kan je met data doorstroming bevorderen? In de workshop zal verder ingegaan worden op het waarom van dit model, de praktische uitwerking en de ervaringen tot nu toe.

In het tweede deel van de middag ga je zelf aan de slag om in groepjes na te denken over andere mogelijke toepassingen van voorspelmodellen en big data. Welke mogelijke toepassingen zien we die ondersteunend kunnen zijn aan de thema’s en uitdagingen waar corporatiemedewerkers voor staan?

We sluiten de middag af met een borrel.

Meld je HIER aan. Let op, er is slechts plaats voor 30 deelnemers. Als dit aantal bereikt is kan je je nog wel opgeven voor de reservelijst.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Evenement
Startdatum 12-12-2019 13:00 uur
Einddatum 12-12-2019 16:00 uur
Locatie De Alliantie, Hilversum
Kosten
Organisatie

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden