Evenement

19 september

Meet en greet over Veiligheid en Zorg

Tijd:

Locatie: City Sense, St Jacobsstraat 12, Utrecht

Drie prominenten geven een inkijkje in hun succesformule(s) en laatste inzichten in inspirerende en korte ‘CCV-Talks’ op het snijvlak van veiligheid en zorg. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) organiseert een inspirerende bijeenkomst waarbij u niet alleen luistert, maar ook aan een casus werkt.  

Luister en ga in gesprek met onder andere Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan de Rijn en landelijk ambassadeur Veiligheid en Zorg, Gerrit van Roekel over het pluralistisch denkkader en managers van Zorg- en Veiligheidshuizen. In een carrousel staat een casus centraal waarin zich uiteenlopende problemen voordoen. Het CCV biedt hulp bij het maken van een concreet en uitvoerbaar handelingsperspectief. 

Voor wie?

Medewerkers in het sociaal domein, bijvoorbeeld woonconsulent, welzijnswerker, jeugdhulpverlener, maatschappelijk werker, ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid, wijkagent of reclasseringsambtenaar. Neem uw partners in het werkveld mee om samen en van elkaar te leren.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Symposium
Startdatum 19-09-2019 09:00 uur
Einddatum 19-09-2019 17:00 uur
Plaats Utrecht
Locatie City Sense, St Jacobsstraat 12
Kosten Deelname is kosteloos, maar kan helaas niet vrijblijvend zijn. Het CCV maakt de nodige kosten om de bijeenkomst te organiseren.
Organisatie

CCV