Evenement

8 augustus

Jong Aedes Zomerbarbecue

Tijd:

Locatie: Camping Ganspoort, Helling 87, Utrecht

De zon staat hoog aan de hemel en binnenkort is het weer tijd voor Jong Aedes' drukstbezochte evenement: de jaarlijkse zomerbarbecue op donderdag 8 augustus 2019.

De zomerbarbecue is de ideale manier om andere jonge corporatiemedewerkers op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Wegens succes is de zomerbarbecue weer bij Camping Ganspoort in Utrecht.

Er is plek voor maximaal 50 personen, dus wees er op tijd bij! Inschrijven kan via de groene knop rechtsboven. 

Welke invloed heeft Brussel op ons werk

De corporatiesector is wat ons verbindt, daarom gaan wij elk jaar op zoek naar een spreker die onze inzichten kan verdiepen. Dit jaar hebben we niet ver hoeven zoeken naar een spreker die ons over de grens laat kijken. Robin van Leijen komt ons namelijk meer vertellen over welke invloed Brussel op ons werk heeft. Robin is bij Aedes verantwoordelijk voor de European Public Affairs.

Het programma start om 15.30 bij Camping Ganspoort.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

  • 15:30 – Inloop, ontvangst
  • 16:00 – Spreker Robin van Leijen
  • 17:00 – Barbecue gaat aan

Meedoen is kosteloos maar niet vrijblijvend

Heb je je opgegeven maar kun je er toch niet bij zijn? Laat dit dan uiterlijk een week van tevoren aan ons weten door een mail te sturen naar jong@aedes.nl. Dan kunnen we je plek aan iemand anders geven. Meld je je te laat af of kom je niet opdagen? Dan brengen we 25 euro in rekening.

Heb je nog vragen? 

Neem dan contact met ons op via jong@aedes.nl. We zien je graag 8 augustus en anders bij een andere Jong Aedes activiteit!

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Netwerkbijeenkomst
Startdatum 08-08-2019 15:30 uur
Einddatum 08-08-2019 22:00 uur
Plaats Utrecht
Locatie Camping Ganspoort, Helling 87
Kosten
Organisatie

Jong Aedes

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden