Evenement

30 januari

Aedes-kennisbijeenkomst Inkoop

Tijd:

Locatie: Woonbedrijf, Eindhoven

Hoe ver is uw corporatie met inkoop? In heel Nederland zijn corporaties bezig met professioneel opdrachtgeverschap. Dat is niet zo verwonderlijk, want nadenken over je rol als opdrachtgever en daar invulling aan geven, biedt grote voordelen. Het betekent wel keuzes maken: blijf ik taken zelf doen of laat ik ze over aan marktpartijen? Hoe maak ik daar afspraken over? Geef ik inkoopspecialisten een functie in de organisatie, of koop ik samen met andere corporaties in?

Bestuurlijk vastgesteld inkoopbeleid is een cruciale voorwaarde voor succes. Om u hierbij te ondersteunen ontwikkelde Aedes - in samenwerking met een aantal leden en BRINK groep - een Leidraad Inkoop.

Aedes houdt dinsdag 30 januari 2018 een kennisbijeenkomst Inkoop in samenwerking met Woonbedrijf Eindhoven, AlleeWonen en ZOwonen. Met ervaren inkopers gaan we in gesprek over uw dagelijkse praktijk. We laten u zien hoe u de leidraad toepast. Voor deze sessie is iedereen die bij een corporatie werkt en met inkoop te maken heeft van harte uitgenodigd. 

Meer weten of meteen aan de slag? 
Wilt u meer weten over hoe u uw organisatie (verder) kunt professionaliseren? Lees dan de Aedes Leidraad Inkoop, een handreiking om te komen tot inkoopbeleid. Deze leidraad helpt u met praktische informatie op weg bij het (door)ontwikkelen van inkoopbeleid en het beantwoorden van uw vragen. Heeft u nog geen inkoopbeleid, dan is de leidraad een mooi vertrekpunt. Heeft u een (verouderd) beleid, dan is de leidraad geschikt als toetsingskader.

Programma 
13.00 – Opening door Aedes 
13.15 – Korte pitch ZOwonen over opdrachtgeverschap en inkoop 
13.30 – Toelichting 1 op de Leidraad Inkoop 
14.00 – Pauze 
14.15 – Toelichting 2 op de Leidraad Inkoop 
15.00 – Vragen en antwoorden over de leidraad en ondersteuning bij inkoopbeleid
15.15 – Lentegroep over inkoopsamenwerking 
15.45 – Afronding 
16.00 – Borrel en napraten
 

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Evenement
Startdatum 30-01-2018 13:00 uur
Einddatum 30-01-2018 16:00 uur
Plaats Eindhoven
Locatie Woonbedrijf
Kosten Gratis
Organisatie

Aedes in samenwerking met Woonbedrijf Eindhoven, AlleeWonen en ZOwonen

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden