Evenement

25 januari

Inspiratiedag Langer thuis én zoals thuis: wonen met dementie

De inspiratiedag ‘Langer thuis én zoals thuis’ gaat over wonen met dementie. Het zelfstandig wonen, het wonen in of nabij een zorglocatie en de woonkwaliteit daarvan krijgt steeds meer aandacht. 

Deze dag heeft een wervelend programma, met andersdenkende sprekers, praktijkgerichte workshopleiders en prikkelende huiskamersessies. En dit alles op een unieke locatie: de showroom van een projectinrichter voor de zorg. Hier kunt u het creëren van een thuisgevoel letterlijk zien en beleven. 

Laat u inspireren
Bent u bestuurder, manager of adviseur in de sector wonen en zorg en wilt u de kwaliteit van wonen voor mensen met dementie verbeteren? Wilt u voor hen het wooncomfort en het welbevinden vergroten en daarvoor vernieuwingen toepassen? Laat u dan inspireren door boeiende sprekers, inspirerende praktijkvoorbeelden en tips uit de praktijk. Doe mee aan leerzame masterclasses, interactieve workshops en prikkelende huiskamersessies in de technologiekamer, de muziekkamer, de ontwerpkamer, de familiekamer of de filmkamer.

Voor wie
De inspiratiedag is bedoeld voor woningcorporaties, zorgorganisaties, welzijnsorganisaties, gemeenten, projectontwikkelaars en architectenbureaus.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Evenement
Startdatum 25-01-2018 09:00 uur
Einddatum 25-01-2018 17:00 uur
Plaats Zaltbommel
Locatie Lensen Projectinrichters Schimminck 1, 5301 KR Zaltbommel
Kosten 245 euro voor leden en kennispartners, 295 euro voor niet-leden prijzen zijn excl. BTW
Organisatie

Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert samen met Zet en Fontys Hogescholen 

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden