Evenement

23 november

Corporatiedag 2017: Slimmer en beter voor elkaar!

Op donderdag 23 november 2017 organiseren we de Corporatiedag 2017: Slimmer en beter voor elkaar. De middag staat in het teken van vernieuwing, innovatie en samenwerking. Alle corporatiemedewerkers en de partners van de vernieuwingsagenda zijn van harte welkom. De inlooplunch begint om 12.30 uur. Het programma start vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur.

De maatschappij verandert steeds sneller en de corporaties veranderen mee! Maar waarom zelf het wiel uitvinden? Want door te profiteren van de kennis die er al is en door met elkaar samen te werken krijgen we veel meer voor elkaar. Luister naar de ervaringen van collega’s, doe inspiratie op, leer van elkaar en deel vooral ervaringen tijdens de Corporatiedag! 

Benieuwd naar het programma? Kijk dan hier.

De Corporatiedag is een gratis bijeenkomst voor leden van Aedes en door Aedes genodigde organisaties en/of personen. Zie de inschrijfvoorwaarden op het aanmeldformulier. Aanmelden voor de Corporatiedag 2017: Slimmer en beter voor elkaar? Klik op de link onderaan deze pagina. 

De Corporatiedag is een samenwerking tussen Aedes, ActiZ, Bouwend Nederland, CVN, Het Corporatiehuis (KWH/Stekademy), Kennisplatform Corpovenista, Platform31, FLOW en Stroomversnelling.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Evenement
Startdatum 23-11-2017 12:30 uur
Einddatum 23-11-2017 16:30 uur
Plaats Harderwijk
Locatie Bouw & Infrapark Harderwijk Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk
Kosten Gratis voor Aedes-leden en genodigden
Organisatie

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden