Aedes Verenigingscongres met aansluitend Aedes-VNG dialoogsessie

Aedes

donderdag 13 juni 2024 12:30 - 19:00

2 keer per jaar organiseert Aedes haar verenigingscongres voor directeur-bestuurders. Hier nemen we samen de belangrijkste besluiten over en voor de vereniging. Ook is er ruimte om met collega-bestuurders standpunten uit te wisselen, debat te voeren, te netwerken en inspiratie op te doen. 

Wat staat er op het programma?

Tijdens het verenigingscongres bespreken we actualiteiten met elkaar.

In mei versturen wij de stukken hiervoor.  Eventuele vragen beantwoorden wij graag tijdens een van de online consultatiebijeenkomsten op woensdag 22 mei of donderdag 23 mei.

Aansluitend organiseren we een dialoogsessie met de VNG dat we met een (buffet)diner zullen afsluiten. Uw actieve bijdrage hieraan waarderen we zeer, fijn als u de hele middag in uw agenda wilt reserveren!